Venedik Usulü Tavuk Sote
Unilever Food Solutions'da Venedik Usulu Tavuk Sotenin şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Venedik Usulü Tavuk Sote Hazırlanışı
-
Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz 6.0 kg
-
Nişasta 1.0 kg
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
-
Maydanoz 1.0 adet
-
Taze soğan 1.0 adet
-
Rama krema 4.0 l
Hazırlık
-
Venedik Usulü Tavuk Sote Hazırlanışı
Tavukları Knorr tavuk çeşni ile karıştırın ve nişasta ile kaplayın, derin yağda kızartın. Tavada Knorr tatlı ekşi sos, Knorr acısos ve rama krema ile tavukları karıştırın. Knorr sebzeli çeşni ile tatlandırın. Taze soğan ve maydanozu ekleyip servis edin.