Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Kereviz 7000.0 g
  • Yumurta sarısı 3.0 adet
  • Un, buğday 30.0 g
  • Kuru kayısı 700.0 g
  • Yeşil/taze soğan (ince kıyım) 300.0 g
  • Su 4000.0 ml
  • Zeytinyağı 250.0 ml
  • Ayçiçek yağı 350.0 ml
  • Tuz 15.0 g
  • Toz şeker 30.0 g
  • Portakal 1500.0 g
  • Limon 650.0 g
  1. Hazırlanışı:

    • Bir tencere içinde çırpma teli yardımı ile yumurta sarısı, unu çırpın ve az zeytinyağı, ayçiçek yağı yedirin.
    • Portakal suyu, limon suyu, toz şeker, tuz, suyu ilave edin çırpın ve süzdürün.
    • Kerevizleri ilave edin ve kısık ateşte 25 dakika kaynatın.
    • En son olarak kuru kayısı, Knorr İtalyan Salata Sosu ve Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi ilave edin.
    • 10 dakika daha kısık ateşte kaynatın
    • Servis ederken taze soğanları ilave edin ve servise hazır hale getirin.