Kayısılı ve Portakallı Kereviz | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Kereviz 7000 g
  • Yumurta sarısı 3 adet
  • Un, buğday 30 g
  • Kuru kayısı 700 g
  • Yeşil/taze soğan (ince kıyım) 300 g
  • Su 4000 ml
  • Zeytinyağı 250 ml
  • Ayçiçek yağı 350 ml
  • Tuz 15 g
  • Toz şeker 30 g
  • Portakal 1500 g
  • Limon 650 g
  1. Hazırlanışı:

    • Bir tencere içinde çırpma teli yardımı ile yumurta sarısı, unu çırpın ve az zeytinyağı, ayçiçek yağı yedirin.
    • Portakal suyu, limon suyu, toz şeker, tuz, suyu ilave edin çırpın ve süzdürün.
    • Kerevizleri ilave edin ve kısık ateşte 25 dakika kaynatın.
    • En son olarak kuru kayısı, Knorr İtalyan Salata Sosu ve Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi ilave edin.
    • 10 dakika daha kısık ateşte kaynatın
    • Servis ederken taze soğanları ilave edin ve servise hazır hale getirin.