Heyecan Verici Soslar
Hellmann's soslarının lezzetini mutfağına taşı!


-
Hellmann’s Yepyeni Soslarıyla Şimdi Mutfağınızda
Dünyanın en çok tercih edilen mayonez markası Hellmann’s heyecan verici lezzetler arayan misafirlerin için yeni lezzetler sunuyor.
-
Peri Peri Sos Nedir? Peri Peri Sos Nasıl Kullanılır?
Peri Peri, kökeni Afrika’ya dayanan, aslında Mozambik’ten gelen bir lezzettir. Tüm dünyaya bu enfes lezzeti tanıtan ise bölgeye...
-
Ürün Sipariş Et
Hellmann's Peri Peri 1KG
Ürünü İncele -
Ürün Sipariş Et
Hellmann's Mayonez 1KG
İdeal kıvam, yoğunluk ve lezzettedir.
Ürünü İncele -
Kırmızı Et Sosları ve Sos Hazırlamanın Püf Noktası
Dünya mutfağında çok özel bir yere sahip olan sosları hazırlamak incelik ve özen isteyen bir iştir. Yanında sunulduğu etin lezz...
-
Beyaz Et Sosları ve Sos Hazırlamanın Püf Noktası
Soslar et yemeklerinin gizli kahramanlarıdır. Özellikle konu beyaz et olduğunda, tabaktaki sosların önemi bir kat daha artar. ...
-
Barbekü Sos Nedir? Barbekü Sos Nasıl Kullanılır?
Sokak yemekleri bir yerin damak tadını ve ruhunu yansıtır. Öyle ki her ülkenin kendine özgü bir hızlı atıştırmalık tarzı vardır...
-
Hardal Nedir? Hardal Sosu Nasıl Kullanılır?
Turpgiller familyasına ait otsu bir bitki olan hardalın tohumları, baharat olarak kullanılır ve hoş kokulu sarı çiçekleri vardır. 10’dan fazla türü olmasına rağmen en çok bilinen 3 ana türü vardır. Bu 3 tür de baharat olarak kullanılır. Beyaz, siyah ve kırmızı hardal türlerinden kırmızı olanı Hint hardalı olarak da bilinir.
-
Roux (Meyane) Nedir? Roux Nasıl Hazırlanır?
Ana malzemesi un ve tereyağı olan roux yani dilimizdeki ismiyle meyane, aslında sosları koyulaştırmak için un ve yağın birlikte pişirilmesidir. Roux kelimesi Fransızcadan gelir ve dilimizde “ru” diye okunur. Meyanenin ana malzemesi, yağ ve un da olsa bazı reçetelerde içerisine süt de ilave edilebilir. Mutfağımızda meyane özellikle çorbalarda ve helvalarda sıkça kullanılan bir uygulamadır. Şimdi bu uygulamanın detaylarına bir göz atalım.