Buharda Tavuk
Diyet bir tavuk yemeğinin lezzetini ufak dokunuşlarla arttırabilirsiniz. Buharda Tavuk şeflere özel sırlarını United Food Solutions profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Buharda Tavuk
-
Havuç 200.0 g
-
Kereviz 200.0 g
-
Tarhun, taze 3.0 g
-
Kültür Mantarı 600.0 g
-
Su 200.0 ml
-
Light Süt 300.0 ml
-
Endivyen 30.0 g
-
Zeytinyağı 5.0 ml
-
Pancar 300.0 g
-
Tavuk Göğsü 1600.0 g
-
Yeşil Zeytin 20.0 g
Hazırlık
-
Buharda Tavuk
- Kerevizleri ince halka şeklinde doğrayın.
- Tavuk göğsünü temizleyin ve kerevizlerin üstüne yerleştirin.
- Bir dal tarhun otu koyun, streç film ile üstünü 2 kat kapatın ve 100 derece buharda 30 dk. pişirin.
- Mantarları, edamameyi yağda soteleyin ve pancarları haşlayın, soyun.
- Ayrı bir tencere içinde light süt, su, Knorr Sebzeli Çeşni, Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon’u kaynatın ve Knorr 1-2-3 Pratik Sade Meyane ile bağlayın.
- Fırından çıkan tavukları julyen kesin ve servise hazır hale getirin.