Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Buharda Tavuk

  • Havuç 200 g
  • Kereviz 200 g
  • Tarhun, taze 3 g
  • Kültür Mantarı 600 g
  • Su 200 ml
  • Light Süt 300 ml
  • Endivyen 30 g
  • Zeytinyağı 5 ml
  • Pancar 300 g
  • Tavuk Göğsü 1600 g
  • Yeşil Zeytin 20 g
  • Knorr 1-2-3 Pratik Meyane 10 kg 35 g
  1. Buharda Tavuk

    • Kerevizleri ince halka şeklinde doğrayın.
    • Tavuk göğsünü temizleyin ve kerevizlerin üstüne yerleştirin.
    • Bir dal tarhun otu koyun, streç film ile üstünü 2 kat kapatın ve 100 derece buharda 30 dk. pişirin.
    • Mantarları, edamameyi yağda soteleyin ve pancarları haşlayın, soyun.
    • Ayrı bir tencere içinde light süt, su, Knorr Sebzeli Çeşni, Knorr Chef's Tavuk Suyu’nu kaynatın ve Knorr 1-2-3 Pratik Sade Meyane ile bağlayın.
    • Fırından çıkan tavukları julyen kesin ve servise hazır hale getirin.
+