Cajun ve Krema Marineli Tavuk Izgara | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Cajun ve Krema Marineli Tavuk Izgara Hazırlanışı

  • Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz 5 kg
  • Tavuk But - Derisiz, kemiksiz 5 kg
  • Taze baharatlar 50 g
  • Knorr Cajun Çeşnisi 150 g
  • Tuz 10 g
  • Rama krema 1 l
  • Yeşil/taze soğan (bağ) 2 bag
  1. Cajun ve Krema Marineli Tavuk Izgara Hazırlanışı

    İnce doğranmış taze baharatlar, Knorr Cajun Çeşnisi, tuz,, Rama Krema ve Knorr Tavuk Çeşnisini bir kabın içinde çırparak karıştırın. Yanlamasına keserek ince kestiğiniz tavukları hazırladığınız bu karışımın içine koyarak 1 gün kadar marine edin. Marineden çıkarttığınız tavukları ızgarada pişirip üstüne taze soğan yaprakları serpiştirerek servis edin.