Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Ispanak 400 g
  • Semizotu 100 g
  • Un, buğday 50 g
  • Ayçiçek yağı 50 ml
  • Su 1.3 l
  • Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g 20 g
  1. Hazırlanışı

    • Tencereye suyu koyun ve KNorr tavuk bulyonu ekleyerek kaynatın.
    • Kaynayan suya ıspanak ve semizotunu ilave edin ve 2 dakika kaynatın.
    • Ateşten alın ve bir blender yardımı ile iyice çekın.
    • Ayrı bir tencerede un ve yağı kavurun ve ıspanak semizotu karışımını tüm suyu ve sarımsaklı çeşni ile beraber ekleyin. Çorba 10 dakika kısık ateşte kaynayınca Rama kremayı ekleyerek servis edin.
+