Semizotlu Ispanak Çorbası
Unilever Food Solutions'da Semizotlu Ispanak Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 500.0 ml
-
Ispanak 4000.0 g
-
Semizotu 1000.0 g
-
Un, buğday 500.0 g
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
-
Su 13000.0 l
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Tencereye suyu koyun ve Knorr Tavuk Bulyon’u ekleyerek kaynatın.
- Kaynayan suya ıspanak ve semizotunu ilave edin ve 2 dakika kaynatın.
- Ateşten alın ve bir blender yardımı ile iyice çekin.
- Ayrı bir tencerede un ve yağı kavurun ve ıspanak-semizotu karışımını, tüm suyu ve Knorr Sarımsaklı Çeşni ile beraber ekleyin.
- Çorba 10 dakika kısık ateşte kaynayınca Rama Krema’yı ekleyerek servis edin.