Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Brokoli - Yıkanmış ve Küçük Parçalara Ayrılmış 1 kg
  • Portakal suyu (adet) 2 adet
  • Portakal kabuğu, rendelenmiş 15 g
  • Soya Sosu, Az Tuzlu 50 ml
  • Portakal marmelatı 137 g
  • Nişasta, Mısır 90 g
  • Ayçiçek yağı 38 ml
  • Dana Eti - İnce Dilimlenmiş 1 g
  • Sarımsak (İnce Kıyılmış) 10 g
  1. Hazırlanışı

    • Portakal suyu, portakal zest, soya sos, Knorr Et Suyu Toz Bulyon, portakal marmeladı ve mısır nişastasını bir kaba koyarak nişasta tamamen eriyene dek karıştırın.
    • Brokolileri kaynar suda çok az haşlayıp buzlu suyu çıkartın ve sonra süzdürün
    • Bir tavaya yağı koyarak iyice kızdırın.
    • Daha sonra etleri ve sarımsağı ekleyerek soteleyin, tavada biriken fazla yağı süzdürün.
    • Etler pişene dek sotelemeye devam edin.
    • Sosu ilave edin ve sos koyulaşmaya başlayıncaya kadar kaynatın.
    • Ateşten alın ve brokolileri ilave edin.
    • Derin bir kaseye alarak portakal zest serpiştirin ve servis edin.
+