Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Tavuk, göğüs 12000.0 g
  • Ayçiçek yağı 800.0 ml
  • Tuz 60.0 g
  • Ispanak 7000.0 g
  • Kuru soğan 2000.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
  • Süt 5000.0 ml
  • Peynir, Kaşar 500.0 g
  1. Hazırlanışı:

    • Zeytinyağının yarısı ile soğan, sarımsak ve biberleri soteleyin.
    • Pişince bunları tencereden çıkarıp kenara alın.
    • Aynı tencereye zeytinyağının geri kalanını ekleyin

    .

    • Yağ kızınca patatesleri ekleyip kızarıncaya kadar pişirin, sonra kabakları ve en sonda ıspanağı ilave edip 4 dakika kadar pişirin.
    • Ocaktan alın. Ayrı bir kapta yumurtaları çırpın, sonra sotelediğiniz sebzeleri içine ekleyin.
    • Bu karışımı yağlanmış ve yapışmaz fırın tepsisinin içine 2 parmak kalınlığında yayın.
    • Tepsinin üstünü kapatıp 180 derecelik fırında yumurta içini çekip katılaşıncaya kadar pişirin.
    • Daha sonra tepsinin üstünü açın ve biraz daha pişirerek üstünün kızarıp renk almasını sağlayın.
    • Daha sonra fırından çıkarıp biraz dinlendirin ve dilimleyerek servis edin.