Sweet Chili Soslu Tavuk
Unilever Food Solutions'da Sweet Chili Soslu Tavuğun şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Sweet Chili Soslu Tavuk Hazırlanışı
-
Tavuk Göğüs / Derisiz - Kemiksiz 10.0 kg
-
Zeytinyağı 1.0 l
-
Tuz 20.0 g
-
Karabiber 10.0 g
-
Buğday nişastası 1.0 kg
-
Ananas 1.0 kg
-
Kırmızı Soğan 1.5 kg
-
Kırmızı biber 1.2 kg
-
Taze Soğan 500.0 g
-
Susam 100.0 g
-
Baby Turp 500.0 g
-
Sarı biber 1.2 kg
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
-
Yasemin pirinç 5.0 kg
-
Su 7.0 l
-
Knorr Chef's Tavuk Suyu Toz Bulyon 100.0 g
Hazırlık
-
Sweet Chili Soslu Tavuk Hazırlanışı
Küp doğranan tavukları bir kabın içinde zeytinyağı, tuz, karabiber ile marine edin ve nişasta ile paneleyin, fritözde kızartın. Tavada Ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru soğan, biberler, ananas, tavukları soteleyin ve Knorr Sweet Chili Sos ilave edin, sos ile özdeşleşene kadar ocakta tutun. Pilav için suyu, Knorr Tavuk Suyu Bulyon’u karıştırın ve pirinci ekleyin, kısık ateşte karıştırarak ocakta pişirin. Servise hazır hale getirin.