Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Hindi, bütün 5000 g
  • Tuz 10 g
  • Ayçiçek yağı 100 ml
  • Yoğurt, sade 50 g
  • Kuru kayısı 180 g
  • Kuru Erik 180 g
  • Dolmalık Fıstık 50 g
  • Havuç 500 g
  • Brokoli 300 g
  • Karnıbahar (İnce Doğranmış) 400 g
  • Maydanoz, düz 10 g
  • Su 500 ml
  • Yaban mersini 200 g
  1. Hazırlanışı

    • Hindiyi kemiklerinden düzgün bir şekilde bütün olarak açın.
    • Ocakta tencere içinde Rama Krema ve yaban mersinini 5 dk kısık ateşte kaynatın ve blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Kuru kaysı, kuru erik, dolmalık fıstık ve yaban mersini püresini karıştırın.
    • Ayrı bir kabın içinde, Knorr Fajita, tuz, ayçiçek yağı, yoğurt homojen olana kadar karıştırın ve hindiyi marine edin.
    • Hazırlanan kuru meyve karışımını hindinin içine koyun, rulo olarak sarın ve hindi sarmalarını aleminyum folyo ile tekrar sarın, 180 derece fırında 3-4 saat arası pişirin.
    • Havuçları fırında buharda yumuşayana kadar pişirin ve püre haline getirin.
    • Karnıbaharı tavada soteleyin ve maydanoz ilave edin, brokoliyi haşlayın.
    • Ocakta tencere içinde 300 ml suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 200 ml soğuk su ile Knorr Demi Glace Sosu homojen hale getirin, kaynayan suya ilave edin.
    • Kısık ateşte 2 dk kaynatın ve servise hazır hale getirin.
+