Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Hindi, bütün 5000.0 g
  • Tuz 10.0 g
  • Ayçiçek yağı 100.0 ml
  • Yoğurt, sade 50.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 40.0 ml
  • Kuru kayısı 180.0 g
  • Kuru Erik 180.0 g
  • Dolmalık Fıstık 50.0 g
  • Havuç 500.0 g
  • Brokoli 300.0 g
  • Karnıbahar (İnce Doğranmış) 400.0 g
  • Maydanoz, düz 10.0 g
  • Su 500.0 ml
  • Yaban mersini 200.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Hindiyi kemiklerinden düzgün bir şekilde bütün olarak açın.
    • Ocakta tencere içinde Rama Krema ve yaban mersinini 5 dk kısık ateşte kaynatın ve blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Kuru kaysı, kuru erik, dolmalık fıstık ve yaban mersini püresini karıştırın.
    • Ayrı bir kabın içinde, Knorr Fajita, tuz, ayçiçek yağı, yoğurt homojen olana kadar karıştırın ve hindiyi marine edin.
    • Hazırlanan kuru meyve karışımını hindinin içine koyun, rulo olarak sarın ve hindi sarmalarını aleminyum folyo ile tekrar sarın, 180 derece fırında 3-4 saat arası pişirin.
    • Havuçları fırında buharda yumuşayana kadar pişirin ve püre haline getirin.
    • Karnıbaharı tavada soteleyin ve maydanoz ilave edin, brokoliyi haşlayın.
    • Ocakta tencere içinde 300 ml suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 200 ml soğuk su ile Knorr Demi Glace Sosu homojen hale getirin, kaynayan suya ilave edin.
    • Kısık ateşte 2 dk kaynatın ve servise hazır hale getirin.