Hindi Sarma
Hindi sarmanın lezzetli bir yorumu Hindi Sarma şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Hindi, bütün 5000.0 g
-
Tuz 10.0 g
-
Ayçiçek yağı 100.0 ml
-
Yoğurt, sade 50.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 40.0 ml
-
Kuru kayısı 180.0 g
-
Kuru Erik 180.0 g
-
Dolmalık Fıstık 50.0 g
-
Havuç 500.0 g
-
Brokoli 300.0 g
-
Karnıbahar (İnce Doğranmış) 400.0 g
-
Maydanoz, düz 10.0 g
-
Su 500.0 ml
-
Yaban mersini 200.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Hindiyi kemiklerinden düzgün bir şekilde bütün olarak açın.
- Ocakta tencere içinde Rama Krema ve yaban mersinini 5 dk kısık ateşte kaynatın ve blender yardımı ile püre haline getirin.
- Kuru kaysı, kuru erik, dolmalık fıstık ve yaban mersini püresini karıştırın.
- Ayrı bir kabın içinde, Knorr Fajita, tuz, ayçiçek yağı, yoğurt homojen olana kadar karıştırın ve hindiyi marine edin.
- Hazırlanan kuru meyve karışımını hindinin içine koyun, rulo olarak sarın ve hindi sarmalarını aleminyum folyo ile tekrar sarın, 180 derece fırında 3-4 saat arası pişirin.
- Havuçları fırında buharda yumuşayana kadar pişirin ve püre haline getirin.
- Karnıbaharı tavada soteleyin ve maydanoz ilave edin, brokoliyi haşlayın.
- Ocakta tencere içinde 300 ml suyu kaynatın ve ayrı bir kabın içinde 200 ml soğuk su ile Knorr Demi Glace Sosu homojen hale getirin, kaynayan suya ilave edin.
- Kısık ateşte 2 dk kaynatın ve servise hazır hale getirin.