+

Hazırlanışı

  • Pancar, kırmızı, haşlanmış 300 g
  • Havuç - İnce Jülyen Doğranmış 200 g
  • Turp - İnce Jülyen Doğranmış 150 g
  • Patates, küp (haşlanmış) 200 g
  • Limon suyu 40 ml
  • Haşlanmış Yumurta, küp 10 adet
  • Tuz - Biber 6 g
  • Peynir, Labne 100 g
  • Yeşil Elma, soyulmuş, küp 5 adet
  1. Hazırlanışı

    • Haşlanmış kırmızı pancarlardan bir-iki tanesini dekor için ayırıp diğerlerini ince jülyen doğrayın.
    • Bir kabın içerisinde Rama Krema, limon suyu ve labne peynirini karıştırıp tuz-biberini ayarlayın.
    • Bu karışıma doğradığınız pancarları atıp hafifçe karıştırın.
    • Daha sonra turp, patates, yumurta ve yeşil elmayı ayrı ayrı tuz-biber ve limon suyu ile tatlandırıp kat kat bir büyük ve geniş bir bardağın içine yerleştirin. En son olarak kırmızı pancar karışımı ile üstünü kapatıp ince pancar dilimleri ile dekorlayın. İki parça frenk soğanı ile servis edin
+