Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Pancar, kırmızı, haşlanmış 300.0 g
  • Havuç - İnce Jülyen Doğranmış 200.0 g
  • Turp - İnce Jülyen Doğranmış 150.0 g
  • Limon suyu 40.0 ml
  • Haşlanmış Yumurta, küp 10.0 adet
  • Tuz - Biber 6.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 200.0 ml
  • Peynir, Labne 100.0 g
  • Yeşil Elma, soyulmuş, küp 5.0 adet

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Haşlanmış kırmızı pancarlardan bir-iki tanesini dekor için ayırıp diğerlerini ince jülyen doğrayın.
    • Bir kabın içerisinde Rama Krema, limon suyu ve labne peynirini karıştırıp tuz-biberini ayarlayın.
    • Bu karışıma doğradığınız pancarları atıp hafifçe karıştırın.
    • Daha sonra turp, patates, yumurta ve yeşil elmayı ayrı ayrı tuz-biber ve limon suyu ile tatlandırıp kat kat bir büyük ve geniş bir bardağın içine yerleştirin. En son olarak kırmızı pancar karışımı ile üstünü kapatıp ince pancar dilimleri ile dekorlayın. İki parça frenk soğanı ile servis edin
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu