Fırında Kremalı Mezgit Buğulama
Unilever Food Solutions'da Fırında Kremalı Mezgit Buğulamanın şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Fırında Kremalı Mezgit Buğulama Hazırlanışı
-
Mezgit 13.0 kg
-
Tereyağı 600.0 g
-
Zeytinyağı 1.0 l
-
Sarımsak (ince doğranmış) 100.0 g
-
Kırmızı soğan, jülyen 1.0 kg
-
Beyaz Un 200.0 g
-
Balık suyu 10.0 l
-
Havuç, halka doğranmış 3.0 kg
-
Kereviz 2.5 kg
-
Patates, kibrit doğranmış 5.0 kg
-
Rama krema 5.0 l
-
Tuz 50.0 g
-
Tane siyah karabiber 20.0 adet
-
Defne Yaprağı 30.0 adet
-
Limon 20.0 adet
-
Sarı-Kırmızı-Yeşil Sivri Biber 200.0 g
Hazırlık
-
Fırında Kremalı Mezgit Buğulama Hazırlanışı
Kızdırdığınız tencereye tereyağı ve zeytinyağını koyun. Tereyağı eridikten sonra soğanları ekleyip, pembeleşinceye kadar kavurun.
havuç, sarımsak ve kereviz saplarını ekleyip biraz daha kavurun. Tuz, karabiberi ekleyin.
Unu ekleyip biraz daha kavurun. Balık suyunu ekleyin. Daha sonra defne yapraklarını ekleyin.
Kaynadıktan sonra patatesleri ekleyip, hafif yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
Rama Kremayı ekleyip bir taşım kaynatın. Ateşten alıp Knorr Mise En Place Pesto'yu ilave edin.
Bu karışımdan en az 3 parmak derinliğindeki fırın kabına bir miktar alın ve zemine yayın, üzerine balıkları yerleştirin., üzerine de karışımın kalanını döküp en üstüne limon dilimlerini ve ince biber dilimlerini yerleştirerek, üstü açık olarak önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika kadar pişirin.
Bir servis tabağına sosu ile birlikte çıkararak servis edin.