Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • pirinç, yabani 500.0 g
  • Ayçiçek yağı 80.0 ml
  • Su 1000.0 ml
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 5.0 g
  • Tereyağı 20.0 g

Levrek Marinasyon

  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 10.0 g
  • Levrek (fileto) 1000.0 g
  • Zeytinyağı 100.0 ml
  1. Hazırlanışı

    • Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
    • Ocakta tencere içinde su, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Tavuk Bulyon, Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın ve kaynatın.
    • Ayrı bir tencerede ayçiçek yağı ile pirinci kavurun ve kaynayan suyu ekleyin.
    • Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
  2. Levrek Marinasyon

    • Zeytinyağı ile Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın, bir kabın içinde levrekleri marine edin.
    • Izgarada pişirin ve demlenen pilav ile servise hazır hale getirin.