Levrek Eşliğinde Yabani Pirinç Pilavı
Unilever Food Solutions'da Levrek Eşliğinde Yabani Pirinç Pilavı şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
pirinç, yabani 500.0 g
-
Ayçiçek yağı 80.0 ml
-
Su 1000.0 ml
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 5.0 g
-
Tereyağı 20.0 g
Levrek Marinasyon
-
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 10.0 g
-
Levrek (fileto) 1000.0 g
-
Zeytinyağı 100.0 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
- Ocakta tencere içinde su, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Tavuk Bulyon, Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın ve kaynatın.
- Ayrı bir tencerede ayçiçek yağı ile pirinci kavurun ve kaynayan suyu ekleyin.
- Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
-
Levrek Marinasyon
- Zeytinyağı ile Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın, bir kabın içinde levrekleri marine edin.
- Izgarada pişirin ve demlenen pilav ile servise hazır hale getirin.