+

Hazırlanışı

Levrek Marinasyon

  • Knorr Mise En Place İtalyan Otları 340 g 10 g
  • Levrek (fileto) 1000 g
  • Zeytinyağı 100 ml
  1. Hazırlanışı

    • Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
    • Ocakta tencere içinde su, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Tavuk Bulyon, Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın ve kaynatın.
    • Ayrı bir tencerede ayçiçek yağı ile pirinci kavurun ve kaynayan suyu ekleyin.
    • Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
  2. Levrek Marinasyon

    • Zeytinyağı ile Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın, bir kabın içinde levrekleri marine edin.
    • Izgarada pişirin ve demlenen pilav ile servise hazır hale getirin.
+