Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • pirinç, yabani 500 g
  • Ayçiçek yağı 80 ml
  • Su 1000 ml
  • Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g 15 g
  • Tereyağı 20 g

Levrek Marinasyon

  1. Hazırlanışı

    • Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
    • Ocakta tencere içinde su, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Tavuk Bulyon, Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın ve kaynatın.
    • Ayrı bir tencerede ayçiçek yağı ile pirinci kavurun ve kaynayan suyu ekleyin.
    • Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
  2. Levrek Marinasyon

    • Zeytinyağı ile Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın, bir kabın içinde levrekleri marine edin.
    • Izgarada pişirin ve demlenen pilav ile servise hazır hale getirin.