Normalleşme Döneminde Restoranlar İçin 10 Altın Kural
Misafirlerinizi yeni normal döneminde güvenilir ve hijyenik bir hizmet ile karşılayın!
-
Yeni Normalde Şeflerin Hayatını Kolaylaştıracak 10 Altın Kural
Covid-19 nedeniyle özel zamanlardan geçiyoruz ve tüm bu süreç, özel önlemleri de beraberinde getiriyor. Haliyle günlük hayattak...
-
Yeni Normalde Şeflerin Hayatını Kolaylaştıracak 10 Altın Reçete
Her şey gibi cafe, restoran, otel menülerinin de değişime uğradığı ve sadeleştiği salgın sürecinde tasarruflu ve yaratıcı olmak...
-
Güvenilirlik İçin Alınması Gereken Güncel Hijyen Önlemleri
Hijyen ve sanitasyon kuralları, şimdiye kadar zaten şeflerin ve işletmelerin olmazsa olmazları arasında yer alıyordu. Ancak Cov...
-
Herkes İçin Avantaj Sağlayan Yerli Üretim ve Hammaddeler
Hızla gelişen sanayi, aynı hızda artan nüfus, yoğun kaynak kullanımı, seri üretim ve tüm bunların sonucunda ortaya çıkan doğa k...
-
Kalıcılık İçin Şart Olan Eşsiz Restoran Deneyimi
Her dönemin, her neslin kendine özgü bir ruhu var ve zamanın ruhunu takip etmek, yakalamak, sürekli yenilenmek kalıcı olabilmen...
-
Kısıtlı Malzemelerle Zengin Menüler Yaratmanı Sağlayan Çok Amaçlı Ürünler
Her mutfakta olduğu gibi restoran, otel ve benzeri işletmelerin mutfaklarında da çok amaçlı ürünleri tercih etmek farklı açılar...
-
Normalleşme Döneminde Dijital Menüler
Bildiğin gibi menüler, özellikle cafe ve restoranların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Müşterilerin masaya oturdukları a...
-
Şeflerin Kurtarıcısı Zaman Kazandıran Pratik Ürünler
Restoranının kalabalık saatlerinde veya veya otellerde kahvaltı ya da akşam yemeği çıkmadan önce mutfakta yaşanan yoğunluğu çok...