Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kemikli Tavuk Kalça 2.0 kg
  • Zeytinyağı 200.0 ml
  • Sarımsak 11.0 g
  • Limon suyu 20.0 ml
  • Değirmende Çekilmiş Kara-Beyaz ve Pembe Biber Karışımı 5.0 g
  • Hellmann’s Barbekü Sos 285 g 285.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Kemikli tavuk but etlerini Knorr Tikka Masala Çeşnisi, zeytinyağı, sarımsak, limon suyu ve çekilmiş biberler ile 2-3 saat dolapta bekleterek marine edin.
    • Daha sonra BBQ şişlerine geçirerek mangala takın.
    • Tavuk etleri iyice pişip kemiklerinden rahatça ayrılacak kıvama geldiğinde şişlerden çıkartıp yanında Hellmann's Barbekü Sos ile servis edin.