Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kemikli Tavuk Kalça 2 kg
  • Knorr Tikka Masala Çeşnisi 60 g
  • Zeytinyağı 200 ml
  • Sarımsak 11 g
  • Limon suyu 20 ml
  • Değirmende Çekilmiş Kara-Beyaz ve Pembe Biber Karışımı 5 g
  1. Hazırlanışı

    • Kemikli tavuk but etlerini Knorr Tikka Masala Çeşnisi, zeytinyağı, sarımsak, limon suyu ve çekilmiş biberler ile 2-3 saat dolapta bekleterek marine edin.
    • Daha sonra BBQ şişlerine geçirerek mangala takın.
    • Tavuk etleri iyice pişip kemiklerinden rahatça ayrılacak kıvama geldiğinde şişlerden çıkartıp yanında Hellmann's Barbekü Sos ile servis edin.