Tavuk Budu Çevirme
Unilever Food Solutions'da Tavuk Budu Çevirme şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Kemikli Tavuk Kalça 2 kg
-
Knorr Tikka Masala Çeşnisi 60 g
-
Zeytinyağı 200 ml
-
Sarımsak 11 g
-
Limon suyu 20 ml
-
Değirmende Çekilmiş Kara-Beyaz ve Pembe Biber Karışımı 5 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Kemikli tavuk but etlerini Knorr Tikka Masala Çeşnisi, zeytinyağı, sarımsak, limon suyu ve çekilmiş biberler ile 2-3 saat dolapta bekleterek marine edin.
- Daha sonra BBQ şişlerine geçirerek mangala takın.
- Tavuk etleri iyice pişip kemiklerinden rahatça ayrılacak kıvama geldiğinde şişlerden çıkartıp yanında Hellmann's Barbekü Sos ile servis edin.