Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Makarna, Lazanya 500.0 g
  • Taze Ispanak 1000.0 g
  • Kültür Mantarı 2000.0 g
  • Kuru soğan 400.0 g
  • Zeytinyağı 100.0 ml
  • Sarımsak 20.0 g
  • Tereyağı 50.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 3.0 g

Rokfor Sosun Hazırlanışı

  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 400.0 ml
  • Peynir, Rokfor 130.0 g
  • Sarımsak 3.0 g
  • Sirke, beyaz şarap 30.0 ml
  • Tane Karabiber (Değirmen) 1.0 g
  • Zeytinyağı 10.0 ml
  • Tereyağı 10.0 g
  • Rozmarin 1.0 g

Domates Sosun Hazırlanışı

  • Domates 3000.0 g
  • Zeytinyağı 80.0 ml
  • Sarımsak 10.0 g

Dekorun Hazırlanışı

  • Peynir, Parmesan 250.0 g
  • Frenk maydanozu 50.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Lazanya'yı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ve tereyağını kızdırın, sırasıyla sebzeleri soteleyin.
    • Değirmen karabiber ve Knorr Sebzeli Çeşni ile lezzetlendirin.
    • Hazırlanan sebzeyi lazanyaların içine koyun ve sarın.
  2. Rokfor Sosun Hazırlanışı

    • Rokfor sos için ayrı bir tencerede zeytinyağı ile birlikte rozmarin ve taze kekiği soteleyin, beyaz şarap ilave edin kısık ateşte 2 dk çektirin.
    • Rama Krema ilave edin1 dk kaynatın, rokfor peyniri, değirmen karabiberi ekleyin ve 2 dk daha kaynatın.
  3. Domates Sosun Hazırlanışı

    • Domates sos için ayrı bir tencerede zeytin yağı ile sarımsakları soteleyin, domatesleri ilave edin, değirmen karabiber ve Knorr Sebzeli Çeşni ekledikten sonra kısık ateşte kaynatın.
  4. Dekorun Hazırlanışı

    • Hazırlanan lazanyaları rokfor sos, domates sos, rende permasan peyniri ve frenk maydanozu ile servise hazır hale getirin.