Ispanak ve Mantarlı Rulo Lazanya
Klasik lezzete yaratıcı ve farklı bir dokunuş ile müşterilerinizi şaşırtın. Leziz Ispanak ve Mantarlı Rulo Lazanya tarifini hemen keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Makarna, Lazanya 500.0 g
-
Taze Ispanak 1000.0 g
-
Kültür Mantarı 2000.0 g
-
Kuru soğan 400.0 g
-
Zeytinyağı 100.0 ml
-
Sarımsak 20.0 g
-
Tereyağı 50.0 g
-
Tane Karabiber (Değirmen) 3.0 g
Rokfor Sosun Hazırlanışı
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 400.0 ml
-
Peynir, Rokfor 130.0 g
-
Sarımsak 3.0 g
-
Sirke, beyaz şarap 30.0 ml
-
Tane Karabiber (Değirmen) 1.0 g
-
Zeytinyağı 10.0 ml
-
Tereyağı 10.0 g
-
Rozmarin 1.0 g
Domates Sosun Hazırlanışı
-
Domates 3000.0 g
-
Zeytinyağı 80.0 ml
-
Sarımsak 10.0 g
Dekorun Hazırlanışı
-
Peynir, Parmesan 250.0 g
-
Frenk maydanozu 50.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Lazanya'yı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
- Ayrı bir tencerede zeytinyağı ve tereyağını kızdırın, sırasıyla sebzeleri soteleyin.
- Değirmen karabiber ve Knorr Sebzeli Çeşni ile lezzetlendirin.
- Hazırlanan sebzeyi lazanyaların içine koyun ve sarın.
-
Rokfor Sosun Hazırlanışı
- Rokfor sos için ayrı bir tencerede zeytinyağı ile birlikte rozmarin ve taze kekiği soteleyin, beyaz şarap ilave edin kısık ateşte 2 dk çektirin.
- Rama Krema ilave edin1 dk kaynatın, rokfor peyniri, değirmen karabiberi ekleyin ve 2 dk daha kaynatın.
-
Domates Sosun Hazırlanışı
- Domates sos için ayrı bir tencerede zeytin yağı ile sarımsakları soteleyin, domatesleri ilave edin, değirmen karabiber ve Knorr Sebzeli Çeşni ekledikten sonra kısık ateşte kaynatın.
-
Dekorun Hazırlanışı
- Hazırlanan lazanyaları rokfor sos, domates sos, rende permasan peyniri ve frenk maydanozu ile servise hazır hale getirin.