Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marine

  • Tavuk Pirzola 6.0 kg
  • Ayçiçek yağı 150.0 ml

Step 2

  • Su 10.0 l
  • Kuru soğan 800.0 g
  • Biber Salçası 200.0 g
  • Sarımsak 20.0 g
  • Sumak 30.0 g
  • Kuru nane 10.0 g
  • Tuz 20.0 g
  • Mercimekler, yeşil (haşlanmış) 100.0 g
  • Kabak 3.5 kg
  1. Tavuk Marine

    Küp doğranan tavukları ayçiçek yağı ve Knorr Fajıta Çeşni ile marine edin. 165 derece fırında 20 dakika pişirin.

  2. Step 2

    Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile kuru soğan ve biber salçasını kavurun. Soğuk su ile Knorr Napoliten Sos ve Knorr Demi Glace Sosu karıştırın ve kavrulan malzemeye ekleyip, kaynatın. Tavukları, yeşil mercimeği, kabakları ve diğer malzemeleri ekleyin. Kısık ateşte 45 dakika kaynatın ve servise hazır hale getirin.