Kilis Köfte
"Kilis Köftesi"nin hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Knorr Pratik Patates 2 Kg 2500.0 g
-
Su - 10 Lt
-
Tereyağı - 300 Gr
-
Tuz - 100 Gr
-
Su - 400 Ml
-
Dana Kıyma - 2,5 Kg
-
Su - 1,5 Lt
-
Kaşar Peynir - 1,5 Kg
-
Donuk Bezelye - 1 Kg
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Köfte için su ile Knorr Köfte Harcı’nı karıştırın, 10 dakika bekletin ve dana kıyma ile
yoğurun. İsteğe göre porsiyonlayın ve 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Sos için Knorr
Napoliten Sos ile suyu kaynatın . Püre için su, tereyağı, tuzu karıştırın ve suyun
kaynamasına yakın Knorr Pratik Patates ekleyin, ocakta 10 dakika tutun ve bezelyeyi
ekleyin. Hazırlanan sosun yarısını küvetin altına eşit bir şekilde yayın ve üstüne
hazırlanan püreyi koyun. Son olarak pişen köfteleri
pürenin içine ekleyin, üzerine Knorr Napoliten
Sos, rende kaşar peyniri ekleyin ve 180 derece
fırında 30 -45 dakika arası pişirin. Fırından
çıkartın, 10 dakika bekletin
ve dilimleyerek servis edin.