Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Sosun Hazırlanışı

  • Ayçiçek yağı 100 ml
  • Tereyağı 50 g
  • Sarımsak 20 g
  • Kültür Mantarı 400 g
  • Tuz 5 g
  • Karabiber 3 g
  • Peynir, Parmesan 100 g

Tavuk Marinasyon

  • Tavuk Göğsü 1000 g
  • Ayçiçek yağı 100 ml

Hazırlanışı

  • Makarna, fettucine 800 g
  • Fesleğen, taze 20 g
  • Domates, kiraz 150 g
  • Baby Turp 300 g
  1. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için ayçiçek yağı ile tereyağını karıştırın ve sırasıyla sarımsak ve kültür mantarını soteleyin.
    • Sotelenen malzemeye Rama Krema, tuz, karabiber, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin ve 1 dk kaynatın.
  2. Tavuk Marinasyon

    • Ayrı bir kabın içinde ayçiçek yağı ile KnorrTavuk Çeşni'yi karıştırın, tavukları marine edin ve ızgarada pişirin.
  3. Hazırlanışı

    • Makarnayı haşlayın, süzün ve yağlayın
    • Hazırlanan sosa makarna, parmesan peyniri ilave edin ve sos ile makarna özleşene kadar ocakta tutun.
    • Makarnayı hazırlanan tavuk ve sebzeler ile servis edin.
+