Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Silky Truffle Risotto

  • pirinç, Arborio 750.0 g
  • Kuru soğan, Brünuaz doğranmış 150.0 g
  • Zeytinyağı 75.0 ml
  • Şarap, beyaz 250.0 ml
  • Su 5.0 l
  • Biberiye, taze (ince kıyım) 2.5 g
  • Peynir, Parmesan rendelenmiş 150.0 g
  • Hellmann's Trüflü Mayonez 1KG 250.0 g
  • Tuz 10.0 g
  • Karabiber 2.5 g
  • Tereyağı 175.0 g

...

Hazırlık

  1. Silky Truffle Risotto

    • Soğanı zeytinyağında soteleyin. Pirinci ekleyip 2–3 dakika kavurun.
    • Beyaz şarabı ilave edip çektirin. Ardından sıcak su ve Knorr Sebzeli Çeşni’yi azar azar ekleyerek, sürekli karıştırarak pişirin.
    • Pirinç al dente kıvama geldiğinde ocaktan alın.
    • Tereyağı, parmesan ve taze biberiye ile bağlayın.
    • Son dokunuş olarak Hellmann’s Trüflü Mayonez’i ekleyip iyice yedirin.
    • Servis öncesi tuz ve karabiber ile tadını dengeleyin.
    Şef İpucu: Trüflü mayonezi en son aşamada ekleyerek aromayı ve kremamsı yapıyı maksimumda koruyabilirsiniz.

    Arancini için:
    * Soğuyan risottodan ceviz büyüklüğünde (20 -25 gr) toplar hazırlayın.
    * Dilerseniz içine mozzarella veya ekstra Hellmann’s Trüflü Mayonez ekleyin.
    * Önce una, ardından çırpılmış yumurtaya, sonra Knorr Panko kaplamasına bulayın.
    * 170–180°C’de altın rengi alana kadar kızartın.
    * Dilerseniz yanında Hellmann's Trüflü Mayonez ile servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu