Nohutlu Tandır Çorbası | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Yapılışı:

  • Knorr Et Bulyon 750 g - Delist 4 g
  • Kekik, taze (ince kıyım) 5 g
  • Dana Eti - İnce Doğranmış 350 g
  • Su 2500 ml
  • Pul Biber 4 g
  • Tuz 5 g
  1. Yapılışı:

    Ocakta tencere içinde 2 litre suyu kaynatın. Ayrı bir kabın içinde Knorr Gendime Çorbası, Knorr Demi Glace Sos , Knorr Et Bulyon ve 500 ml soğuk suyu homojen olana kadar karıştırın. Bu karışımı kaynar suya ekleyin. Kısık ateşte kaynamaya bırakın. Ayrı bir tavada etleri kavurun ve pul biber ile lezzetlendirin. Kaynayan çorbaya etleri ilave edin. Servise hazır hale getirin.