Karidesli ve Limon Soslu Papardelle
Ağır kremalı soslardan uzak durmaya çalışan misafirleriniz için lezzetli bir sunum. Leziz Karidesli ve Limon Soslu Papardelle tarifini hemen keşfedin!

İçindekiler
Karidesli ve Limon Soslu Papardella
-
Kültür Mantarı 400.0 g
-
Zeytinyağı 10.0 ml
-
Papardella Makarna 800.0 g
-
Dereotu, taze 4.0 g
-
Limon suyu 150.0 ml
-
Su 1000.0 ml
-
Light Süt 350.0 ml
-
Havuç, jülyen 300.0 g
Hazırlık
-
Karidesli ve Limon Soslu Papardella
- Tencere içinde su, light süt, Knorr Tikka Masala Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni, limon suyu, Knorr Sarımsaklı Çeşniyi karıştırın ve kaynatın.
- Ayrı bir tavada zeytin yağı ile birlikte havuç, edamame ve mantarı soteleyin, sosu ilave edin.
- Makarnayı kaynar suda haşlayın, süzdürün ve hazırlanan sosa ilave edin.
- Ocakta makarna ile sos özleşene kadar tutun ve dere otunu ekleyin.
- Servise hazır hale getirin.