Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Karidesli ve Limon Soslu Papardella

  • Kültür Mantarı 400 g
  • Zeytinyağı 10 ml
  • Papardella Makarna 800 g
  • Dereotu, taze 4 g
  • Limon suyu 150 ml
  • Su 1000 ml
  • Light Süt 350 ml
  • Havuç, jülyen 300 g
  1. Karidesli ve Limon Soslu Papardella

    • Tencere içinde su, light süt, Knorr Tikka Masala Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni, limon suyu, Knorr Sarımsaklı Çeşniyi karıştırın ve kaynatın.
    • Ayrı bir tavada zeytin yağı ile birlikte havuç, edamame ve mantarı soteleyin, sosu ilave edin.
    • Makarnayı kaynar suda haşlayın, süzdürün ve hazırlanan sosa ilave edin.
    • Ocakta makarna ile sos özleşene kadar tutun ve dere otunu ekleyin.
    • Servise hazır hale getirin.
+