Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Soğan Sos İçin

Tavuk

  • Kemiksiz tavuk kalça 1.2 kg
  • Kültür mantarı 800.0 g
  • Yeşil Dolmalık Biber, jülyen 200.0 g
  • Arpacık soğan 400.0 g
  • Ayçiçek yağı 100.0 ml
  • Tuz 5.0 g

...

Hazırlık

  1. Soğan Sos İçin

    • SOĞANI ORTA KÜP BÜYÜKLÜĞÜNDE DOĞRAYIN VE KISIK ATEŞTE AYÇİÇEK YAĞI İLE YAKLAŞIK 30 DAKİKA TERLETİN. SU  VE DEMİ GLACE’I İLAVE EDİN. KIVAM ALINCAYA KADAR PİŞİRİN.​
    • SOSU MUTFAK ROBOTUNDAN GEÇİREREK TAVAYA EKLEYİN. TANE KARABİBER VE KREMA İLAVE EDİN VE SOSU KENARA ALIN.​
  2. Tavuk

    • SEBZELERLE BİRLİKTE TAVUĞU HARMANLAYIN. 180 DERCEDEKİ FIRINDA 40 DAKİKA PİŞİRİN.​
    • HAZIRLADIĞINIZ SOSU PİŞEN TAVUKLARIN ÜZERİNE KOYUN VE 15 DAKİKA DAHA FIRINDA PİŞİREREK SERVİS EDİN.​
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu