İçindekiler
Soğan ve Demi Glace Soslu Tavuk
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Soğan Sos İçin
Kuru soğan
/g
350.0 g
0%
Ayçiçek yağı
/ml
100.0 ml
0%
Krema
/ml
200.0 ml
0%
Tane Karabiber
/g
100.0 g
0%
su
/ml
800.0 ml
0%
Knorr Demi Glace Et Sosu
/g
400.0 g
0%

Tavuk
Kemiksiz tavuk kalça
/
1.2 kg
0%
Kültür mantarı
/g
800.0 g
0%
Yeşil Dolmalık Biber, jülyen
/g
200.0 g
0%
Arpacık soğan
/g
400.0 g
0%
Ayçiçek yağı
/ml
100.0 ml
0%
Tuz
/g
5.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Soğan Sos İçin
-
Kuru soğan 350.0 g
-
Ayçiçek yağı 100.0 ml
-
Krema 200.0 ml
-
Tane Karabiber 100.0 g
-
su 800.0 ml
Tavuk
-
Kemiksiz tavuk kalça 1.2 kg
-
Kültür mantarı 800.0 g
-
Yeşil Dolmalık Biber, jülyen 200.0 g
-
Arpacık soğan 400.0 g
-
Ayçiçek yağı 100.0 ml
-
Tuz 5.0 g