Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marine

  • Tavuk, göğüs 1000 g
  • Zeytinyağı 150 ml

Sezar Sos

  • Ançuez 50 g
  • Peynir, Parmesan 30 g
  • Üzüm Sirkesi 10 g
  • Limon suyu 20 ml
  • Su 150 ml

Hazırlanışı

  • Zeytinyağı 20 ml
  • Tost Ekmeği, küp 100 g
  • Marul 1500 g
  1. Tavuk Marine

    • Bir kabın içinde 150 ml zeytinyağı ile birlikte Knorr Cajun Çeşniyi karıştırın ve tavuk göğüslerini marine edin.
  2. Sezar Sos

    • Ançuezi bol suda yıkayın ve ince bir şekilde doğrayın.
    • Ayrı bir kabın içinde Calve Mayonez, ançuez, toz permasan peyniri, Knorr Sarımsaklı Çeşni, üzüm sirkesi, limon suyu, suyu homojen olana kadar karıştırın.
  3. Hazırlanışı

    • Tost ekmeklerini küp şeklinde doğrayın, zeytinyağı, Knorr Sarımsaklı Çeşni ile lezzetlendirin ve 180 derece fırında 4-6 dk arası kızartın.
    • Tavukları ızgarada pişirin ve dilimleyin, marulları doğrayın ve hazırlanan sezar sostan ilave edin ve karıştırın.
    • Tavuk ve hazırlanan kroton ekmeklerini ekleyin ve servise hazır hale getirin.
+