Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Lahana, beyaz 10000 g
  • Havuç 3000 g
  • Fasulye 2000 g
  • Kuru soğan 1500 g
  • Zeytinyağı 300 ml
  • Tereyağı 150 g
  1. Hazırlanışı:

    • Beyaz lahanaları ve fasulyeleri küçük doğrayın ve tuzlu kaynar suda haşlayıp soğutun.
    • Havuçları ve soğanları da küp olarak doğrayıp kızdırdığınız geniş bir tencerede zeytinyağı ve tereyağı ile soteleyin.
    • Bunlar yumuşayınca lahanaları ve fasulyeleri ilave edin.
    • Hafif sulanınca Knorr Sebzeli Çeşni ve tercihinize göre Knorr Acısso’yu ekleyin.
    • Harlı ateşte suyunu çektirip tuzunu da kontrol ettikten sonra servis edin.