Ispanak Borani | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Kuru soğan 1200 g
  • Sarımsak 71 g
  • Ayçiçek yağı 300 ml
  • Biber, salçası 200 g
  • Su 12000 ml
  • Nohut 1000 g
  • Havuç 1500 g
  • Ispanak, donmuş 10000 g
  1. Hazırlanışı:

    • Ocakta tencere içinde ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru soğan, biber salçası ve sarımsağı soteleyin.
    • Ayrı bir kabın içinde soğuk su ile ile beraber Knorr Napolitan Sos, Knorr Sebzeli Çeşni, Knorr Cajun Çeşni homojen hale getirin ve kavrulan malzemeye ekleyin.
    • Kaynayan sosa fink buğdayı veya haşlanmış nohut , havuç, ıspanağı ekleyin ve kısık ateşte 1 saat kaynatın.
    • Servise hazır hale getirin.