Elmalı Çiğ Havuç Salatası, Naneli Balsamic Sos İle | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Havuç 7000 g
  • Pancar, kırmızı 3000 g
  • Elma, yeşil 3000 g
  • Nar Taneleri 1000 g
  • Zeytinyağı 1000 ml
  • Sirke, Balzamik 300 ml
  • Tuz 15 g
  • Bal 100 gr
  1. Hazırlanışı:

    • Havuç ve kırmızı pancarı ince kibrit şeklinde doğrayın.
    • Elmaları da aynı şekilde doğrayıp, kararmamaları için limonlu suyun içerisine atın.
    • Narları ayıklayıp, ezmeden tanelerini çıkarın.
    • Tüm bu malzemeyi hafifçe karıştırıp servis tabağına alın.
    • Tazeliğinin ve görüntüsünün bozulmaması için sosunu yanında servis edin.
    • Sosu için: Tüm malzemeyi blender yardımı ile çırpıp hazır hale getirin.