Elmalı Çiğ Havuç Salatası, Naneli Balsamic Sos İle

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Havuç 7000 g
-
Pancar, kırmızı 3000 g
-
Elma, yeşil 3000 g
-
Nar Taneleri 1000 g
-
Zeytinyağı 1000 ml
-
Sirke, Balzamik 300 ml
-
Tuz 15 g
-
Bal 100 gr
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Havuç ve kırmızı pancarı ince kibrit şeklinde doğrayın.
- Elmaları da aynı şekilde doğrayıp, kararmamaları için limonlu suyun içerisine atın.
- Narları ayıklayıp, ezmeden tanelerini çıkarın.
- Tüm bu malzemeyi hafifçe karıştırıp servis tabağına alın.
- Tazeliğinin ve görüntüsünün bozulmaması için sosunu yanında servis edin.
- Sosu için: Tüm malzemeyi blender yardımı ile çırpıp hazır hale getirin.