Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Un, buğday 90 g
  • Ayçiçek yağı 50 ml
  • Tereyağı 100 g
  • Su 2000 ml
  • Yumurta sarısı 2 adet
  • Yoğurt, sade 300 g
  • Dana antrikot 200 g
  • Nohut, konserve 200 g
  • Kırmızı toz biber 2 g
  • Kuru nane 2 g
  1. Hazırlanışı

    • Tencerede ayçiçek yağı ile tereyağı karıştırın ve unu kavurun.
    • 1500 ml soğuk suyu ilave edin ve kısık ateşte kaynamaya bırakın.
    • Ayrı bir kabın içinde yoğurt, yumurta sarısı, 500 ml suyu çırpma teli ile karıştırın ve tel süzgeçten süzdürerek çorbaya ilave edin.
    • Konserve nohut, fırında pişen etleri ve Knorr Sarımsaklı Çeşniyi ilave edin.
    • Çorbayı kısık ateşte 10 dk kaynatın.
    • Tavada tereyağını eritin, kırmızı toz biber ve kuru nane ile lezzetlendirin.
    • Çorbayı servise hazır hale getirin.
+