Düğün Çorbası
Doyurucu ve besleyici lezzeti ile düğün çorbası tarifi Düğün Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Un, buğday 90.0 g
-
Ayçiçek yağı 50.0 ml
-
Tereyağı 100.0 g
-
Su 2000.0 ml
-
Yumurta sarısı 2.0 adet
-
Yoğurt, sade 300.0 g
-
Dana antrikot 200.0 g
-
Nohut, konserve 200.0 g
-
Kırmızı toz biber 2.0 g
-
Kuru nane 2.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Tencerede ayçiçek yağı ile tereyağı karıştırın ve unu kavurun.
- 1500 ml soğuk suyu ilave edin ve kısık ateşte kaynamaya bırakın.
- Ayrı bir kabın içinde yoğurt, yumurta sarısı, 500 ml suyu çırpma teli ile karıştırın ve tel süzgeçten süzdürerek çorbaya ilave edin.
- Konserve nohut, fırında pişen etleri ve Knorr Sarımsaklı Çeşniyi ilave edin.
- Çorbayı kısık ateşte 10 dk kaynatın.
- Tavada tereyağını eritin, kırmızı toz biber ve kuru nane ile lezzetlendirin.
- Çorbayı servise hazır hale getirin.