Acılı Ezme
İştah açıcı bir başlangıç... Acılı Ezme şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Acılı Ezme
-
Yeşil Domates 3500 g
-
Yeşil/taze soğan 150 g
-
Maydanoz, ince kıyım 20 g
-
Kuru soğan, tavla zarı doğranmış 150 g
-
Zeytinyağı 180 ml
-
Kuru nane 2 g
-
Sivri biber 150 g
-
Biber, kırmızı dolmalık 150 g
-
Biber, salçası 200 g
-
Nar ekşisi 50 g
-
Tuz 3 g
Hazırlık
-
Acılı Ezme
- Tüm malzemeleri tavla zarı şeklinde doğrayın.
- Bir kabın içine doğranan malzemeler, zeytinyağı, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, kuru nane, biber salçası, nar ekşisi, tuz, Knorr Acısso koyun ve karıştırın.
- Servise hazır hale getirin.