Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Maydanozlu Yahni

  • Kuzu eti , inceltilmiş 3000 g
  • Kuru soğan 1200 g
  • Zeytinyağı 200 ml
  • Tuz 15 g
  • Tarçın, çubuk 5 g
  • Maydanoz, taze 200 g
  • Defne yaprakları 2 g
  • Su 7000 ml
  • Karabiber, çekilmiş 5 g
  • Domates 1500 g
  1. Maydanozlu Yahni

    • Eti ve soğanı soteleyin.
    • Defne yaprağını, kabuk tarçını ve suyunu ilave edin ve et pişene kadar kaynatın.
    • Knorr Sarımsak Çeşni, tuz, karabiber ve Knorr Et Bulyonu ilave edin ve 4-5 dk. daha kaynatın.
    • Domates, maydanoz ve kişnişi ilave edin 2 dk. daha kaynatın ve servis edin.
+