Maydanozlu Yahni
Tarçın ve maydonozun verdiği ferahlık yemeğinizin lezzetini ön plana çıkaracak. Maydanozlu Yahni şeflere özel sırlarını UFS profesyonelliği ile keşfedin!

İçindekiler
Maydanozlu Yahni
-
Kuzu eti , inceltilmiş 3000.0 g
-
Kuru soğan 1200.0 g
-
Zeytinyağı 200.0 ml
-
Tuz 15.0 g
-
Tarçın, çubuk 5.0 g
-
Maydanoz, taze 200.0 g
-
Defne yaprakları 2.0 g
-
Su 7000.0 ml
-
Karabiber, çekilmiş 5.0 g
-
Domates 1500.0 g
Hazırlık
-
Maydanozlu Yahni
- Eti ve soğanı soteleyin.
- Defne yaprağını, kabuk tarçını ve suyunu ilave edin ve et pişene kadar kaynatın.
- Knorr Sarımsak Çeşni, tuz, karabiber ve Knorr Et Bulyonu ilave edin ve 4-5 dk. daha kaynatın.
- Domates, maydanoz ve kişnişi ilave edin 2 dk. daha kaynatın ve servis edin.