Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Mercimek 400.0 g
  • Ayva 200.0 g
  • Un, buğday 50.0 g
  • Tereyağı 50.0 g
  • Taze nane, ince kıyılmış 3.0 g
  • Kırmızı biber, pul 3.0 g
  • Ayçiçek yağı 50.0 ml
  • Su 2.0 l
  1. Hazırlanışı

    • Mercimek ve ayvayı 2 lt suda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
    • Ayrı bir tencerede ayçiçek yağı ve unu kavaurun.
    • Haşlanmış ayvalı mercimek karışımını ve Knorr et bulyonu ilave edin ve bir blender yardımı ile iyice çekin.
    • Ayrı bir tavada tereyağı, nane ve pul biberi kavurun ve çorbaya ilave edin. 5. 10 dakika daha kısık ateşte kaynatın.