Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Bütün Balık (350 - 400 gr) 10.0 adet
  • Dereotu, ince kıyılmış 25.0 g
  • Fesleğen, taze 25.0 g
  • Taze Kişniş Yaprakları 25.0 g
  • Zeytinyağı 250.0 ml
  • Misket Limonu 10.0 adet
  • Muz Yaprağı 2.0 adet
  1. Hazırlanışı

    • İçleri temizlenmiş bütün balıkları Knorr Fajita Çeşnisi ve zeytinyağı ile marine edin.
    • Muz yapraklarını balığı sarabilecek büyüklükte parçalara bölün, balıkları ortasına yerleştirin, küvetteki artan karışımı da balıkların üst kısmına yayın.
    • Dereotu, maydanoz, fesleğen ve taze kişniş yapraklarını da balıkların üzerine dağıtın
    • Balıkları açık bir yer kalmayacak şekilde iyice sarın ve kömür ızgarasının üzerinde çevirerek pişirin. Kömür ızgarası çok kuvvetli olmaması gerekir, aksi takdirde muz yaprakları yanar fakat içindeki balık pişmez.
    • Balıklar pişince bir tabağın üzerine bir parça taze muz yaprağı yerleştirin, balığı üzerine koyun ve makas yardımıyla üst kısmını keserek açın. Yanında misket limonu ile birlikte servis edin
Home
Products
Recipes
Chef Inspiration
Menu