Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Pilav

Tavuk Marine

  • Tavuk, göğüs 1800 g
  • Ayçiçek yağı 200 ml

Hazırlanışı

  • Limon 300 g
  • Konserve kapari, ekstra ince 150 g
  • Kuşkonmaz 600 g
  • Maydanoz, düz 20 g
  • Tereyağı 250 g
  1. Pilav

    • Tencere içinde tereyağı ve ayçiçek yağını karıştırın ve arpa şehriyeleri 3 dk kavurun.
    • Ayrı bir tencerede 700 ml su ile Knorr Chef's Tavuk Suyunu kaynatın, kaynayan suyu kavrulan arpa şehriyeye ilave edin ve kısık ateşte 5 dk ocakta tutun.
    • Arpa şehriye pilavını demlemeye bırakın.
  2. Tavuk Marine

    • Ayrı bir kabın içinde, Knorr Tavuk Çeşni, ayçiçek yağını karıştırın ve tavuk göğüslerini marine edin.
  3. Hazırlanışı

    • Marine olan tavuk göğüslerini ızgarada pişirin.
    • Tereyağını tavada ocakta eritin ve sırasıyla kuşkonmaz, kapari, limon, maydanozu soteleyin.
    • Lezzetlendirmek için Knorr Sebzeli Çeşniyi ekleyin ve servise hazır hale getirin.
+