Izgara Tavuk Limon, Kapari, Terayağı Sos, Arpa Şehriyesi Pilav İle
Balığa çok yakışan limon - kapari ikilisi tavuklarınıza da mükemmel bir lezzet katacak.

İçindekiler
Pilav
-
Arpa şehriye 500.0 g
-
Ayçiçek yağı 40.0 ml
-
Tereyağı 20.0 g
-
Su 700.0 ml
Tavuk Marine
-
Tavuk, göğüs 1800.0 g
-
Ayçiçek yağı 200.0 ml
Hazırlanışı
-
Limon 300.0 g
-
Konserve kapari, ekstra ince 150.0 g
-
Kuşkonmaz 600.0 g
-
Maydanoz, düz 20.0 g
-
Tereyağı 250.0 g
Hazırlık
-
Pilav
- Tencere içinde tereyağı ve ayçiçek yağını karıştırın ve arpa şehriyeleri 3 dk kavurun.
- Ayrı bir tencerede 700 ml su ile Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon'u kaynatın, kaynayan suyu kavrulan arpa şehriyeye ilave edin ve kısık ateşte 5 dk ocakta tutun.
- Arpa şehriye pilavını demlemeye bırakın.
-
Tavuk Marine
- Ayrı bir kabın içinde, Knorr Tavuk Çeşni, ayçiçek yağını karıştırın ve tavuk göğüslerini marine edin.
-
Hazırlanışı
- Marine olan tavuk göğüslerini ızgarada pişirin.
- Tereyağını tavada ocakta eritin ve sırasıyla kuşkonmaz, kapari, limon, maydanozu soteleyin.
- Lezzetlendirmek için Knorr Sebzeli Çeşniyi ekleyin ve servise hazır hale getirin.