Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Pilav

Tavuk Marine

Hazırlanışı

  1. Pilav

    • Tencere içinde tereyağı ve ayçiçek yağını karıştırın ve arpa şehriyeleri 3 dk kavurun.
    • Ayrı bir tencerede 700 ml su ile Knorr Chef's Tavuk Suyunu kaynatın, kaynayan suyu kavrulan arpa şehriyeye ilave edin ve kısık ateşte 5 dk ocakta tutun.
    • Arpa şehriye pilavını demlemeye bırakın.
  2. Tavuk Marine

    • Ayrı bir kabın içinde, Knorr Tavuk Çeşni, ayçiçek yağını karıştırın ve tavuk göğüslerini marine edin.
  3. Hazırlanışı

    • Marine olan tavuk göğüslerini ızgarada pişirin.
    • Tereyağını tavada ocakta eritin ve sırasıyla kuşkonmaz, kapari, limon, maydanozu soteleyin.
    • Lezzetlendirmek için Knorr Sebzeli Çeşniyi ekleyin ve servise hazır hale getirin.
+