Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Patates jel

Mozambik Sos

Peynir kremasi

  • Üç Sütlü Beyaz Peynir 100.0 g
  • Krema 40.0 g

...

Hazırlık

  1. Patates jel

    • Kaynayan süt ve suya patates püresi harcını giriyoruz. 
    • Tereyağını ekliyoruz. 
    • Baharatlarını ekliyoruz. normalden daha sıvı formda olması gerekiyor süzüyoruz. 
    • Agar agar giriyoruz. sonra ocaktan alıp açılmış jelatini giriyoruz. 
    • Soğuyup kıvam alınca silpata döküyoruz. 
    • 3 saat bekletip kullanıyoruz
  2. Mozambik Sos

  3. Peynir kremasi

  4. Tabaklama

    • Ürünler sırasıyla tavada orta dereceli ateşte pişirilir. 
    • Sos kıvama gelmeye yakin kalamar ızgarada pişirilir. 
    • Tabağın zeminine sos 70 gr kadar koyulur üzerine peynir kremasından şeritler çizilir.
    • Üzerine ızgarada pişen kalamarlar eklenir.
    • Patates jel kalamarın üzerine örtülür.
    • Yenilebilir çiçek ile dekor yapılır.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu