Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Bahar Sebzeleri Soslu Campanella

  • Un, Beyaz /tür 405 (genel) 500.0 g
  • Zeytinyağı 100.0 ml
  • Kuru soğan 100.0 g
  • Sarımsak 15.0 g
  • Patlıcan 200.0 g
  • Havuç 170.0 g
  • Kabak 250.0 g
  • Patates 250.0 g
  • Tuz 3.0 g
  • Bezelye, taze 150.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 2.0 g
  • Domates, konkase 200.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
  • Fesleğen, taze 20.0 g
  • Peynir, Kamamber 260.0 g
  • Taze Reyhan 50.0 g
  • Yumurta 250.0 g

Mevsim sebzelerinin ferahlığı  ve kremanın lezzeti ile özellikle hafif lezzetler arayanlara... Leziz Bahar Sebzeleri Soslu Campanella tarifini hemen keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Bahar Sebzeleri Soslu Campanella

    • Bir kabın içine un koyun, ayrı bir çorba kasesi içinde yumurta, zeytinyağını kaşık yardımı ile çırpın ve bu karışım ile unu yoğurun.
    • Hazırlanan makarna hamurunu +4 dolapta 1 saat bekletin, dikdörtgen şeklinde bir tarafı tırtıllı olacak şeklinde kesin ve şekillendirin.
    • Kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tavada zeytin yağı ile sarımsak, soğan, havuç, patates, kabak, bezelye, patlıcan ve domatesi soteleyin diri kalacak şekilde tencerede zeytinyağı ile fesleğenleri soteleyin ve ardından Rama Krema ilave edin, kısık ateşte 2 dk. kaynatın.
    • Kaynayan kremaya camember peyniri, değirmen karabiber, tuz ilave edin ve 2 dk. daha kaynatın, servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu