Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Bahar Sebzeleri Soslu Campanella

  • Un, Beyaz /tür 405 (genel) 500 g
  • Zeytinyağı 100 ml
  • Kuru soğan 100 g
  • Sarımsak 15 g
  • Patlıcan 200 g
  • Havuç 170 g
  • Kabak 250 g
  • Patates 250 g
  • Tuz 3 g
  • Bezelye, taze 150 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 2 g
  • Domates, konkase 200 g
  • Fesleğen, taze 20 g
  • Peynir, Kamamber 260 g
  • Taze Reyhan 50 g
  • Yumurta 250 g
  1. Bahar Sebzeleri Soslu Campanella

    • Bir kabın içine un koyun, ayrı bir çorba kasesi içinde yumurta, zeytinyağını kaşık yardımı ile çırpın ve bu karışım ile unu yoğurun.
    • Hazırlanan makarna hamurunu +4 dolapta 1 saat bekletin, dikdörtgen şeklinde bir tarafı tırtıllı olacak şeklinde kesin ve şekillendirin.
    • Kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tavada zeytin yağı ile sarımsak, soğan, havuç, patates, kabak, bezelye, patlıcan ve domatesi soteleyin diri kalacak şekilde tencerede zeytinyağı ile fesleğenleri soteleyin ve ardından Rama Krema ilave edin, kısık ateşte 2 dk. kaynatın.
    • Kaynayan kremaya camember peyniri, değirmen karabiber, tuz ilave edin ve 2 dk. daha kaynatın, servise hazır hale getirin.
+