Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Dana, bonfile 1600 g
  • Kekik, taze (ince kıyım) 10 g
  • Biberiye, taze (ince kıyım) 10 g
  • Ayçiçek yağı 100 ml
  • Taze Soğan 50 g
  1. Hazırlanışı

    • Etleri şişe uygun olacak biçimde iri küp olarak kesin, daha sonra Knorr Barbekü Sos, ince kıyılmış kekik, biberiye ve ayçiçek yağı ile marine edin, 1-2 saat dolapta beklettikten sonra şişlere geçirerek ızgarada istediğiniz pişme derecesine gelene dek pişirin.
    • Pişen etleri bir servis tabağına alarak üzerine ince doğranmış taze soğan yaprakları serpiştirin ve yanında dip sos olarak Knorr Salsa Sos ile servis edin.
+