Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı


...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Balık filetolarını 140 gr'lık porsiyonlar haline getirin ve Knorr Fajita Çeşnisi, zeytinyağı ile marine edin. kızdırdığınız tavada her iki tarafını kızartın ve sonra 180 derecelik fırında 5 dakika kadar daha pişirin
    • Köz biber püresi için: sarımsak ve közlenmiş biberleri bir tencere içerisinde soteleyin. Tarhun otunu ekleyin, su, nişasta ve Knorr Sebzeli Çeşniyi bir kapta iyice karıştırın ve sotelediğiniz biberlere ilave edin, kaynayınca kremayı ekleyin ve bir taşım daha kaynatın, bu karışımı blendırda çekerek püreyi elde edin.
    • Tereyağlı sebzeler için: karnıbahar, brokoli, havuç, patates ve kırmızı biberi küçük küp halinde doğrayın ve diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayıp buzlu suya çıkarın. Daha sonra süzdürüp tereyağı ile soteleyin , tuz-biber ekleyip kenara alın.
    • Patates kreması için: kaynamaya yakın olan suyun içerisine Knorr Sütlü Patates Püresini ekleyin ve püre kıvamına gelene dek karıştırın, tereyağını ve sütü ekleyip çırparak püreye iyice yedirin, istediğiniz kıvamı elde etmek için dilerseniz bir miktar daha süt kullanabilirsiniz.
    • Bir forma yardımı ile köz biber püresini en alta yerleştirin , üzerine sebzeleri ve en üstede balığı yerleştirin. 3 köşesine de patates kremasını ekleyerek servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu