Safranlı Pilav
Unilever Food Solutions'da Safranlı Pilav şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Pirinç 600.0 g
-
Ayçiçek yağı 100.0 ml
-
Dana eti 350.0 g
-
Su 900.0 ml
-
Tel Safran 1.0 g
-
Taze Soğan 30.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Pirinçleri bol suda yıkayın ve süzün.
- Ayçiçek yağın yarısı ile dana etini kavurun ve 900 ml su ile Knorr Et Bulyonu ekleyin.
- Kalan yağ ile pirinçleri kavurun.
- Kaynayan suyu, tel safranı pirince ekleyin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
- Demlenen pilavı karıştırın ve taze soğan ile servise hazır hale getirin.