İçindekiler
Safranlı Pilav
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Pirinç
/g
600.0 g
0%
Ayçiçek yağı
/l
100.0 ml
0%
Dana eti
/kg
350.0 g
0%
Su
/l
900.0 ml
0%
Tel Safran
/g
1.0 g
0%
Taze Soğan
/g
30.0 g
0%
Knorr Et Suyu Toz Bulyon 750GR
/g
15.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Pirinç 600.0 g
-
Ayçiçek yağı 100.0 ml
-
Dana eti 350.0 g
-
Su 900.0 ml
-
Tel Safran 1.0 g
-
Taze Soğan 30.0 g