Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marinasyon

Sosun Hazırlanışı

  • Havuç 400.0 g
  • Arpacık soğanı 300.0 g
  • Tereyağı 100.0 g
  • Limon suyu 50.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 800.0 ml
  • Dereotu, taze 5.0 g

Hazırlanışı

  • Ispanak 600.0 g
  • Tuz 2.0 g
  1. Tavuk Marinasyon

    • Tavuk göğüslerini ikiye bölün, et döveceği ile inceltin.
    • Bir kabın içinde zeytinyağı, tuz, Knorr Tikka Masala Çeşni, Knorr Sarımsaklı Çeşni ve karabiberi karıştırın ve tavukları marine edin.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için arpacık soğanı ve havucu soteleyin, limon suyunu, Rama Kremeyı ilave edin, Knorr Sarımsak Çeşni, Knorr Tikka Masala Çeşni ve tuz ile lezzetlendirin, dereotunu ekleyin.
  3. Hazırlanışı

    • Ispanağı tereyağında soteleyin ve tuz, Knorr Sarımsaklı Çeşni ile lezzetlendirin.
    • Ispanağı tavuğun arasına koyun, tavuğu sarın, ızgarada ya da tavada ön pişirme yapın ve 180 derece fırında 10-15 dk arası pişirin.
    • Servise hazır hale getirin.