Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Nohut Çorbası

  • Nohut, haşlanmış 800 g
  • Su 6850 ml
  • Kereviz 300 g
  • Defne yaprakları 2 g
  • Karabiber, çekilmiş 5 g
  • Zeytinyağı 40 ml
  1. Nohut Çorbası

    • Nohutu haşlayın, süzdürün ve nohutu haşladığınız suyun 350 ml ile nohutu blenderde püre haline getirin.
    • Ayrı bir tencerede tavla zarı doğranmış kerevizleri soteleyin ve 6 lt soğuk su ilave edin, kaynamaya bırakın.
    • Ayrı bir kabın içinde 500 ml soğuk su ile Knorr Ezogelin Çorbasını ve Knorr Chef's Tavuk Suyunu homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin.
    • Kısık ateşte kaynamaya bırakın.
    • Kaynayan çorbaya nohut püresi, Rama Krema, karabiber, defne yaprağını ilave edin, karıştırın ve kısık ateşte 10 dk. kaynatın.
    • Servise hazır hale getirin
+