Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Nohut Çorbası

  • Nohut, haşlanmış 800.0 g
  • Su 6850.0 ml
  • Kereviz 300.0 g
  • Defne yaprakları 2.0 g
  • Karabiber, çekilmiş 5.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 250.0 ml
  • Zeytinyağı 40.0 ml
  1. Nohut Çorbası

    • Nohutu haşlayın, süzdürün ve nohutu haşladığınız suyun 350 ml ile nohutu blenderde püre haline getirin.
    • Ayrı bir tencerede tavla zarı doğranmış kerevizleri soteleyin ve 6 lt soğuk su ilave edin, kaynamaya bırakın.
    • Ayrı bir kabın içinde 500 ml soğuk su ile Knorr Ezogelin Çorbasını ve Knorr Tavuk Suyunu homojen hale getirin ve kaynayan suya ilave edin.
    • Kısık ateşte kaynamaya bırakın.
    • Kaynayan çorbaya nohut püresi, Rama Krema, karabiber, defne yaprağını ilave edin, karıştırın ve kısık ateşte 10 dk. kaynatın.
    • Servise hazır hale getirin