Fırınlanmış Patates Salatası, Nohut Ve Kimyon İle | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Patates 10000 g
  • Nohut, haşlanmış 4000 g
  • Kimyon 30 g
  • Zeytinyağı 1150 ml
  • Kırmızı Soğan 2000 g
  • Domates 2000 g
  • Roka (Yaprak) 500 g
  • Su 1750 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Patatesleri arzunuza göre kabuklu yada kabuksuz iri parçalara kesip , aynı büyüklüklerde keseceğiniz kırmızı soğanlar ile birlikte zeytinyağı ile harmanlayıp patatesler yumuşayıp kızarana dek 160 derecelik fırında pişirin. Ayrı bir tepside haşlanmış nohutları kimyon ile harmanlayıp onları da bir miktar fırınlayın.
    • Sonrasında patatesleri, nohutları, doğrayacağınız domatesler ile hazırlayacağınız sos ile karıştırarak servis tabağına alın
    • Üstüne roka yaprakları serpiştirerek servis edin.
    • Sosu için: Knorr Fransız Salata Sosu karışımını su, zeytinyağı ve Knorr Cajun Çeşni ile iyice çırparak karıştırın.