Ispanak Soslu Penne Makarna
Unilever Food Solutions'da Ispanak Soslu Penne Makarna şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Makarna, kalem (penne) 5000.0 g
Sosun Hazırlanışı
-
Ispanak, donmuş 2500.0 g
-
Kuru soğan 600.0 g
-
Sarımsak 63.0 g
-
Ayçiçek yağı 250.0 ml
-
Tuz 40.0 g
-
Karabiber 5.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 6000.0 ml
-
Nişasta, Buğday 120.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Penne makarnayı haşlayın, süzün ve küvete alıp yağlayın.
-
Sosun Hazırlanışı
- Sos için, soğanı, sarımsağı ve ıspanağı soteleyin.
- Tuz, karabiber ve Knorr Sebzeli Çeşni ekleyin. Rama Krema'yı ilave edin, 5-10 dk kaynatın.
- Nişastayı su ile açıp kaynayan sosa karıştırarak ilave edin.
- Makarna ve özel sosu ister proje mutfağında küvet içerisinde karıştırarak, ister Ben Mari'de özel sosu makarnaya dökerek servis edebilirsiniz.