Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Makarna, kalem (penne) 5000.0 g

Sosun Hazırlanışı

  • Ispanak, donmuş 2500.0 g
  • Kuru soğan 600.0 g
  • Sarımsak 63.0 g
  • Ayçiçek yağı 250.0 ml
  • Tuz 40.0 g
  • Karabiber 5.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 6000.0 ml
  • Nişasta, Buğday 120.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Penne makarnayı haşlayın, süzün ve küvete alıp yağlayın.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için, soğanı, sarımsağı ve ıspanağı soteleyin.
    • Tuz, karabiber ve Knorr Sebzeli Çeşni ekleyin. Rama Krema'yı ilave edin, 5-10 dk kaynatın.
    • Nişastayı su ile açıp kaynayan sosa karıştırarak ilave edin.
    • Makarna ve özel sosu ister proje mutfağında küvet içerisinde karıştırarak, ister Ben Mari'de özel sosu makarnaya dökerek servis edebilirsiniz.