Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Tavuk

Yasemin Pilavı

Mantar


Limon ve Sarımsaklı Tavuk, Kimyonlu Yasemin Pilavı, Sotelenmiş Mantar nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Tavuk

    Fırını önceden 200 derecede ısıtın. Tavukları tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Tereyağını tavada eriterek tavukların her iki tarafını 2-3 dakika kızartın. Tavukları kenara alın ve aynı tavanın içine sırasıyla sarımsak, limon suyu, kuru kekik, yoğurt, su, Knorr Tavuk Suyu Toz Bulyon ilave edin. Karışımı 1-2 dakika orta ateşte pişirin. Ispanakları ve tavukları ilave edin. 15 dakika boyunca tavukları fırında pişirin.
  2. Yasemin Pilavı

    Pilav tenceresinde tereyağını eritin ve tane kimyonları ilave edin. Kısık ateşte ,kimyonların kokusu çıkana kadar 1-2 dakika kavurun. Tencereye su ve Knorr Sebze Çeşni’yi ilave edin. Kaynayan suyun içine Yasemin pirincini ilave edin ve bir kere daha kaynama noktası geldikten sonra ateşin altını kısın ve kapak kapayın. 10 dakika boyunca pişen pilavı ocaktan alın ve dinlendirin.
  3. Mantar

    Tavada tereyağını eritin. Mantarları yüksek ateşte 2-3 dakika kavurun. Hellmann’s BBQ Sos’u su ile seyreltin ve kavrulmuş mantarlar ile harmanlayın. Pişen tavukları, kimyonlu Yasemin pilavı ve sotelenmiş mantarlar ile servis edin. Afiyet olsun.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu