Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kapya Biber, Kırmızı (Közlenmiş) 350 g
  • Sızma Zeytinyağı 780 ml
  • Misket limonu suyu, taze sıkılmış 100 ml
  • Sarımsak (Püre) 20 g
  • Yumurta sarısı 20 adet
  • Yumurta 10 adet
  • Tuz 20 g
  • Yeşil/taze soğan 100 g
  • Kereviz Sapı 100 g
  • Maş Fasülyesi (Haşlanmış) 200 g
  • Kırmızı turp 200 g
  • Kırmızı Soğan 100 g
  • Salata, Lolorosso 150 g
  • Avokado 10 adet
  • Roka (Yaprak) 150 g
  • Ekmek (Kahverengi - Tam Tahıllı - Dilim) 20 adet
  1. Hazırlanışı

    • Chipotle mayonezi için biberleri, sarımsağı, bütün yumurtayı, yumurta sarısını ve tuzu koyarak çok ince püre kıvamına getirin, daha sonra zeytinyağını damla damla bu karışıma yedirin ve misket limonu suyunu da azar azar ilave edin, bunları yaparken mayonezin kesilmemesine dikkat edin. Mayonezi bir kaba aktarıp içerisine taze soğan ve kereviz sapını ekleyerek karıştırın.
    • Ekmeklerin birer yüzeyine bu mayonezi yeteri kadar yayın. Daha sonra bir tanesinin üstüne maş fasulyesini, roka yapraklarını, lollorosso yeşilliğini, ince turp dilimlerini ve yanlamasına kestiğiniz avokado dilimlerini yerleştirip üzerine ekmeğin diğer dilimini kapatarak servis edin.
+