Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Pandispanya

Pandispanya Şerbeti

  • Su 1.5 l
  • Toz şeker 300.0 g

Çikolatalı Şarlot


Çikolatalı Şarlot Pasta nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Pandispanya

    Carte d'Or Pandispanya, yumurta ve suyu mikserde yüksek devirde 5 dakika çırpın. Tepsiye dökün, fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin.
  2. Pandispanya Şerbeti

    Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine ekleyin.
  3. Çikolatalı Şarlot

    Sütün dörtte üçünü ocağa koyun, Carte d'Or Supangle ile kalan sütü karıştırın. Kaynayan süte ilave edin ve kaynamaya başlayınca margarini ekleyin. Nişasta ile bağlayın ve pandispanyanın üzerine dökün. Soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi serpiştirerek servise hazır hale getirin. Afiyet olsun.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu