Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marinasyon

  • Tavuk Göğsü, küp 10.0 kg
  • Knorr Tikka Masala Çeşnisi 100.0 g
  • Ayçiçek yağı 300.0 ml

Sos

  • Dondurulmuş ıspanak 2.0 kg
  • Biber, kırmızı kapya 800.0 g
  • Karabiber 5.0 g
  • Limon kabuğu (ince rendelenmiş) 150.0 g
  • Ayçiçek yağı 200.0 ml
  • Krema 2.0 l
  • Su 500.0 ml
  1. Tavuk Marinasyon

    Küp doğranan tavukları küvetlere koyun ve 180 derece fırında 15-20 dakika arası pişirin.

  2. Sos

    Sos için ayçiçek yağı ile sırasıyla sarımsak, ıspanak, kırmızı kapya biber, limon kabuğunu soteleyin. Krema, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşni, karabiber ilave edin ve 10 dakika kaynatın. Ayrı bir kabın içinde 500 ml su ile nişastayı karıştırın ve kaynayan sosa ilave edin. Pişen tavukları sosun içine ekleyin ve sos ile tavuk özleşene kadar ocakta kısık ateşte 15 dakika kaynatın. Servise hazır hale getirin.