Cajun Baharatlı Pilav
Unilever Food Solutions'da Cajun Baharatlı Pilav şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Pirinç
-
Ayçiçek yağı
-
Su
-
Kişniş, taze (Cilantro)
-
Meksika fasulyesi (haşlanmış)
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
- Ocakta tencere içinde su, Knorr Cajun Çeşni, Meksika fasülyesi, Knorr Arrabbiata Sos ve Knorr Tavuk Bulyon’u karıştırın ve kaynamaya bırakın.
- Ayrı bir tencerede ayçiçek yağı ile pirinci kavurun ve kaynayan suyu ilave edin.
- Pirinç suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin.
- Demlenen pilavı karıştırın ve taze kişniş ile servis edin.