Peynirli Patates Lokmaları
Peynirli Patates Lokmaları şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Knorr Pratik Patates 2 Kg 170.0 g
-
Su 650.0 ml
-
Süt 65.0 ml
-
Tereyağı 30.0 g
-
Tuz 6.0 g
-
Nişasta 65.0 g
-
Peynir, Çedar 35.0 g
-
Yumurta 2.0 adet
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Su, tereyağı, süt ve tuzu ocakta birlikte kaynamaya yakın olacak şekilde ısıtın.
- Daha sonra Knorr Pratik Patatesi ilave edin ve karıştırarak 2-3 dakika kadar daha pişirin.
- Ocaktan aldığınız püreyi oda sıcaklığına gelene dek soğutun.
- Çedar peyniri ve nişastayı ilave ederek karıştırın.
- Sıkma torbasına koyarak uzun olarak sıkın, 5 cm kadar uzunlukta kesin.
- Hazırladığınız bu kroketleri yumurta ve Knorr Pane Harcı'na bulayarak paneleyin.
- Panelediğiniz bu lokmaları derin yağda kızartın.
- Kağıt peçeteye çıkartıp servis edin.