Sütlü Revani

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Carte d’Or Pandispanya 1000.0 g
-
Su - 1,2 lt
-
Toz Şeker - 1 kg
-
Su - 2 lt
-
Krema - 2 l
-
Süt - 2 lt
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Şerbet için su ve şekeri ocakta şeker eriyene ısıtın. Ocaktan alın krema'yı ve sütü ilave edip karıştırın. Carte d'Or Pandispanya, Carte d'Or Revani ve suyu mikserde yüksek devirde 8-10 dakika çırpın. Yağlanmış ve unlanmış tepside önceden ısınmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkarır çıkarmaz altı üste gelecek şekilde ters çevirin. Hazırlamış olduğunuz şerbeti ilave edin. Buzdolabında soğuduktan sonra servis edin.