İçindekiler
Kore Usulü BBQ "Bulgogi", Susam ve Yeşil Soğan İle
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Tavuk But - Derisiz, kemiksiz
/g
1000.0 g
0%
₺0
Kavrulmuş Beyaz Susam
/g
20.0 g
0%
₺0
Taze Soğan, İnce Doğranmış
/g
120.0 g
0%
₺0
Knorr Sarımsaklı Çeşni
/g
12.0 g
0%
₺4.43
Sirke - Pirinç
/ml
20.0 ml
0%
₺0
Susam
/kg
20.0 g
0%
₺0
Soya sosu, standart
/l
90.0 ml
0%
₺0
Şeker
/kg
25.0 g
0%
₺0
Yağ, Susam
/l
20.0 ml
0%
₺0
Ayçiçek yağı
/l
20.0 ml
0%
₺0
Taze Zencefil - Rendelenmiş
/g
15.0 g
0%
₺0
Su
/l
120.0 ml
0%
₺0
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
/g
10.0 g
0%
₺3.4
Kuru soğan, yemeklik doğranmış
/g
300.0 g
0%
₺0
Yeşil/taze soğan (jülyen)
/g
50.0 g
0%
₺0
Knorr Cajun Çeşnisi 650GR
/g
20.0 g
0%
₺11.7
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Tavuk But - Derisiz, kemiksiz 1 kg
-
Kavrulmuş Beyaz Susam 20 g
-
Taze Soğan, İnce Doğranmış 120 g
-
Sirke - Pirinç 20 ml
-
Susam 20 g
-
Soya sosu, standart 90 ml
-
Şeker 25 g
-
Yağ, Susam 20 ml
-
Ayçiçek yağı 20 ml
-
Taze Zencefil - Rendelenmiş 15 g
-
Su 120 ml
-
Kuru soğan, yemeklik doğranmış 300 g
-
Yeşil/taze soğan (jülyen) 50 g